пятница, 26 июня 2015 г.

Аквамарины и алмазы рассыпаются дождем! 

Всем привет!
Очередное мое творение - морская открытка. На этот раз, она более романтична и посвящена морским сокровищам, рассыпанным по "песчаным дюнам" морского царства.

Фон сделала с помощью акварельных красок, обрывок письма затонировала чаем и закапала спреем от Фабрики декора "Охра", а на марле-неводе рассыпаны сокровища. Там монетки, драгоценные камни, жемчуг, обрывки колье, перстни, ракушки и даже бутылка с посланием))))
Песок - прозрачный белый и желтый бисер,  


Внутри открытки тоже использовала акварельные краски и спрей от Фабрики. 


Участвую в заданиях 
Подводное царство от Модное хобби до 15 июля

На открытке есть все элементы задания)))

Кисти и краски от Киевского скрапклуба до 29 июня


Спасибо, что заглянули!
Целую! Обнимаю!



О, какие мне снились моря!

Всем привет! Сегодня я с морской открыточкой! 
Сейчас, в период летних жарких денечков, часто задумываешься о морях-океанах!! Я, честно вам скажу, ооооочень большой фанат моря. Для меня, это одна из самых вдохновляющих тем. 
В какой-то момент я понимаю, что все, чего я хочу, - это жить в небольшом домике на берегу моря (все равно какого). Каждый день просыпаться от криков чаек и шума прибоя. Вдыхать чистый приятный морской воздух. Каждый вечер читать интересные книги и пить душистый чай. Гулять каждую ночь по ночному городу, восхищаясь окружающей меня красотой. А потом, приходя домой далеко за полночь, засыпать в объятиях любимого человека и ни о чем не тревожиться





Маяк, утопающий в песке, разрисовывала акриловыми красками. Стрелочки, чаек, конверт с письмом и морскую звезду вырезала из акварельной бумаги и красила тем же акрилом. Марля - символ морских сетей,  которые стелятся по морскому дну. Ну и конечно не обойтись без одного из основных атрибутов морской тематики  - ракушек)))))

С открыточкой участвую в заданиях

В открытке удалось совместить все элементы - голубой/синий цвет, песок, ракушка и марля. Все пришлось кстати))) 

Кисти и краски от Киевский скрапклуб до 29 июня
Вот пожалуй и все. Хотя нет... это не последняя открытка на морскую тему))) Понесло меня, остановиться пока сил нет))) Так что, до скорого!

Целую, обнимаю!
Пока!






среда, 24 июня 2015 г.

"Кольоровий настрій"


Символ літа


І знову, привіт! 
Літо... Мабуть, немає людини, яка може бути байдужою до цієї пори року. Для кожного, літо це щось неповторне і чудове: довгоочікувана відпустка, відвідини бабусі, купа морозива кожен день,  засмага та плескіт хвиль... Не останне місце у цьому безкінечному списку розваг і задоволень займають гарненькі, смачненькі та корисні ягідки! Літом їх безліч: жовті, темно сині, чорні, зелені, та звісно червоні!



Соковита червона полуниця символізує початок літа! 
Фотографії літньої солодкої "здобичи", також хочу присвятити Фотоконкурсу від блогу Арт Клуб UA.



"Кольоровий настрій"

Колір "похмурого" настрою

Привіт! Це знову я та мої фотографії )
Сірий. Чи багато знайдеться поціновувачив цього кольору? Для багатьох це колір похмурої погоди. Прозорий, прохолодний, нейтральний, невибагливий. 
Віднедавна, для мене, сірий перестав бути похмурим та холодним... Тепер - це радість, пустощі, тепло, любов та гарний настрій, які дарує мій домашній улюбленець!


У кожної людини є свій найулюбленіший колір (може й не один), який заспокоює, пробуджує щасливі спогади, надихає, підіймає настрій, робить життя яскравим та незабутнім. Все наше життя насичене безліччю кольорів. "Кольоровому настрою" і присвячене натхненне Фотозавдання 9 від Art Club UA


"Кольоровий настрій"

Травинка-муравинка


Усім привіт! Сьогодні, я знову хочу продовжити тему фотографії.
Який колір за правом можна вважати символом відродження? Я вважаю, що це - зелений! Саме його насичені, яскраві відтінки стали відображенням юності, розквіту, нового життя. Мабуть тому ми так радіємо весняній зелені, яка відроджує світ після крижаної зими. Коли бачиш зелені поля, яким не має кінця краю, квітучі сади, які випромінюють п’янкий аромат, соковиту траву, яка простирається під ногами м’якою ковдрою, мимоволі починаєш посміхатися і сподіватися, що це літо буде особливим.








Ці фото також прийматимуть участь у Фотозавданні 9 від Арт Клубу UA "Кольоровий настрій"!  

вторник, 23 июня 2015 г.

"Кольоровий настрій"

Сонячне світло


Усім привіт!! Літо! Період відпусток, спекотних днів, прохолодних живильних дощів, ягід, морозива, шепоту хвиль, прохолодного Mojito.
Я вирішила насолодитися першими спекотними днями та пішла у відпустку))) Ці чудові дні я присвятила відпочинку, прогулянкам та фотографіям, яких назбиралося досить багато. Звичайно, всі викласти я не можу, тому хочу показати ті, що найбільше подобаються мені та моїм близьким!




Це перші з моїх фотографій. Однак,  Фотозавдання 9 "Кольоровій настрій" від Арт Клуб UA, в якому я хочу прийняти участь, надихнуло мене на продовження фотоексперементів.

Хоча на фото поєднуються два кольори, але головним, все ж таки, є жовтий - колір сонця і тепла. Ці квіточки заполонили моє місто, вони ніби сонячне світло біля твого вікна, до якого можна дотягнутися рукою. Світло, яке зігріває, радує погляд і підіймає настрій))))

Поки що все. Дякую що завітали!
Далі буде...

Цілую, обіймаю!

вторник, 2 июня 2015 г.

Шика-блеска дай!

Привіт усім!
 Сьогодні я з подарунком до Дня Народження  чарівної молодої дівчини Іруськи, прихильниці моєї творчості))) Дуже давно я хотіла зробити "коштовну" листівку, і ось трапилась така нагода!
Ідея з коштовностями дуже довго мені не давала спокою, я міркувала, над тим, що ж це буде і як виглядатиме. Остаточний варіант склався сам собою, після перегляду завдання № 90 Днепропетровского клуба Бумажное вдохновение - "Шик, блеск, красота!" .

 Переглянувши всі ті чудові прикраси від FreyWille (ось ці мене особливо захопили)



та картини мого улюбленого художника епохи модерну А.Мухи, я поспішила до себе в скрапкуточок і ось що у мене вийшло:

Я створила конвертик для грошей. Обов’язковою умовою в завданні було використання золота/срібла, у мене це металеві прикраси, золотава сіточка та прикрашені гліттером квіти.


Дякую, що завітали на мою сторінку!
Цілую, обіймаю)))



"Хорошая погода". Осенняя фото-папка.

Всем привет! У нас сейчас идут дожди. На улице сыро, холодно и мокро...Бррр... Но гидрометеорологи вещают про потепление!!! Вот уже ...