суббота, 16 января 2016 г.

***Зимовий вальс***

Привіт!Привіт!
Сьогодні з самого ранку на вулиці заметіль. Все знову покрите пухнастим, візерунковим покривалом. Чарівниця Зима не втомлюється показувати нам, яким гарним та романтичним (зовсім скоро ще одне зимове свято - День закоханих) може бути кожен момент нашого життя. Якою ж казковою та зігріваючою може бути прогулянка взимку, коли усюди танцюють сніжинки. Я, саме, і люблю  зиму за те, що навіть в холодну днину можна відчувати тепло та радість!
Такий ось теплий, радісний (і звичай но ж святковий) настрій я і намагалась передати, створюючи подарунок для близької мені людини, моєї кумасі. 



Вона в мене дуже гарна, чуйна і весела, також любить сніжну зиму та духмяний, солодкий, зігріваючий чай)) Отож було вирішено зробити пакувальний пакетик для запашного чаю. Листочків чайних, я звісно туди насипала, коли дарувала))))
Основним кольором моєї роботи став крафт))) (мені без нього взимку нікуди), з додаванням білого, червоного та зеленого))). Надихнула палітра завдання: "Вдохновившись цветом. ЯНВАРЬ." від блогу Декоративный город! Додам пакуночок до завдання.

Фон та основне фото прикрашають штампи CHERRYLANA designs - милі сніжинки)) Я в ці штампи просто закохана, майже в усіх моїх зимових роботах вони відмітились))). Додаю роботу до завдання "Вальс снежинок" та січневої галереї робіт блогу CHERRYLANA designs.

Спробую щастя!
Нажаль зимові свята вже закінчуються, але зимова тема все ніяк не відпускає))) Піду мабуть ще чого зимово-чарівного накрапаю )) наскраплю)))

На сьогодні вже все!
До зустрічі!




7 комментариев:

  1. Такая теплота! Как приятно что есть такие душевные работы!Блог Декоративный Город благодарит за участие в задании.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо, за такие чудесные задания! Приятно творить что особенное, нежное, теплое для таких творческих заданий!!!!

      Удалить
  2. Очень теплая работа!)
    Спасибо за то, что вдохновляетесь вместе с "Декоративным городом")

    ОтветитьУдалить
  3. Як же приємно отримувати подарунки в такій красивій упаковці, зробленою з такою любов'ю! Дуже затишно! Дякуємо за участь в завданні від Cherrylana Designs!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую! Дуже рада створювати гарнi речi надихаячись чудовим завданням))

      Удалить
    2. Дякую! Дуже рада створювати гарнi речi надихаячись чудовим завданням))

      Удалить

"Хорошая погода". Осенняя фото-папка.

Всем привет! У нас сейчас идут дожди. На улице сыро, холодно и мокро...Бррр... Но гидрометеорологи вещают про потепление!!! Вот уже ...