вторник, 23 июня 2015 г.

"Кольоровий настрій"

Сонячне світло


Усім привіт!! Літо! Період відпусток, спекотних днів, прохолодних живильних дощів, ягід, морозива, шепоту хвиль, прохолодного Mojito.
Я вирішила насолодитися першими спекотними днями та пішла у відпустку))) Ці чудові дні я присвятила відпочинку, прогулянкам та фотографіям, яких назбиралося досить багато. Звичайно, всі викласти я не можу, тому хочу показати ті, що найбільше подобаються мені та моїм близьким!




Це перші з моїх фотографій. Однак,  Фотозавдання 9 "Кольоровій настрій" від Арт Клуб UA, в якому я хочу прийняти участь, надихнуло мене на продовження фотоексперементів.

Хоча на фото поєднуються два кольори, але головним, все ж таки, є жовтий - колір сонця і тепла. Ці квіточки заполонили моє місто, вони ніби сонячне світло біля твого вікна, до якого можна дотягнутися рукою. Світло, яке зігріває, радує погляд і підіймає настрій))))

Поки що все. Дякую що завітали!
Далі буде...

Цілую, обіймаю!

2 комментария:

  1. Юлія, дякуємо, що долучилися до нашого фотозавдання - фото прекрасні! Згідно правил Арт Клуб UA публікація з роботами (у т.ч. і фотороботами), що беруть участь у завданні блогу, повинна містити ще й банер завдання - додайте, будь-ласка, аби ми могли враховувати Вашу роботу при голосуванні за ТОП-кращих робіт ;-)

    ОтветитьУдалить
  2. Такі теплі фото, чудові! Дякуємо, що надихнулись завданням від Арт Клуб UA!

    ОтветитьУдалить

"Хорошая погода". Осенняя фото-папка.

Всем привет! У нас сейчас идут дожди. На улице сыро, холодно и мокро...Бррр... Но гидрометеорологи вещают про потепление!!! Вот уже ...