пятница, 11 декабря 2015 г.

Слова подяки! 

Привіт, привіт!

Надихнувшись теплими словами подяки талановитих дівчат-дизайнерів, також хочу сказати "Дякую, 2015"!
Для мене, цей рік був складним. Було в ньому всього багато: смуток і радість, "злети" та "падіння", кохання та розставання, натхнення та творче затишшя... Але все ж таки, все що відбувається у нашому житті, все на краще!!!!
Тому, я хочу сказати ДЯКУЮ:
- за кожен день мого життя;
- за моїх рідних, (які мене у сьому підтримують) за те що вони усі живі та поряд зі мною;
- за моїх друзів, які змушують мене посміхатися незважаючи ні на що (особливо за мою любу Анянку - мою подругу, помічника, редактора та джерело натхнення);
- за можливість втілювати у життя мої творчі задуми та за усіх, хто цікавиться моєю творчістю; 
- за те, що вчуся позитивно та з надією дивитись на теперішнє й сподіватися на щасливе майбутнє!!!
Дякую 2015-й за все, що було і є в моєму житті!!! З нетерпінням чекаю 2016-й,  який буде кращим!!!!

Дякую, що завітали!!!
До зустрічі!!!

1 комментарий:

  1. Моя люба подруго! Я приємно вражена твоїми зворушливими теплими словами та щиро вдячна тобі за них) Цей рік справді був насиченим та нелегким, але я дуже рада, що незважаючи ні на що, наша дружба невпинно крокує крізь роки, залишаючи купу приємних спогадів та щасливих моментів) Усвідомлення того, що я завжди можу покластися на твою підтримку та підбадьорливе слово, додає мені сил у скрутні часи. Дякую тобі)))
    Цей рік приготував для тебе немало випробувань, та я рада констатувати, що ти з успіхом їх подолала) Більше того, у 2015 ти нарешті наблизилася до втілення своїх мрій - створила цей чудовий блог, зробила безліч неймовірних творчих доробків, здобула нових знань та ідей для подальшої роботи) Ти дуже талановита майстриня, неординарна особистість і просто гарна людина) У наступаючому 2016 році, я від усього серця бажаю тобі творчої наснаги, креативних ідей та самореалізації як на творчому шляху, так і в особистому житті)Люблю тебе)))

    ОтветитьУдалить

"Хорошая погода". Осенняя фото-папка.

Всем привет! У нас сейчас идут дожди. На улице сыро, холодно и мокро...Бррр... Но гидрометеорологи вещают про потепление!!! Вот уже ...